Jaakko Kuusisto

Ajankohtaista
Link to homepage
Beatles-levy Rajattoman ja Sinfonia Lahden kanssa julkistettiin

24/08/2015
Kommentteja (1)

Lauluyhtye Rajattoman ja Sinfonia Lahden pitkä yhteistyö tuotti jo kolmannen levyn, kun "Rajaton Sings The Beatles" julkistettiin perjantaina 21.8.2015. Levy sisältää The Beatlesin alkuperäisen "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" -albumin kokonaisuudessaan Jaakko Kuusiston uusina sovituksina, sekä bonusraitana a cappella-version "Eleanor Rigby" -kappaleesta Jussi Chydeniuksen sovittamana. Jaakko Kuusisto johtaa levyllä Sinfonia Lahtea, ja taltiointi tehtiin kevättalvella 2015. Levyn julkaisi Sony Music Entertainment Finland Oy, ja se on saatavilla CD-levynä, vinyylinä (!) sekä tietenkin myös mm. iTunes Music Storesta ja kuunneltavissa Spotifyssa.

Levyn tuotannossa on häärinyt varsinainen dream team: orkesteriäänityksen tuottivat ja äänittivät Ingo Petry ja Thore Brinkmann (Take5 Music Production), laulut äänitti ja levyn miksasi Ilkka Herkman, ja levyn tuottajana toimi Leri Leskinen.

Lisätietoja vaikkapa tästä: https://www.sonymusic.fi/2015/06/03/rajaton-levyttaa-the-beatlesin-klassikkoalbumin-uudelleen/20/07/2017, 16:00

LEAVE A COMMENT:

Name:

Comment: